AMPA C.P. EDUARDO LOPEZ PALOP


En este blog podreis encontrar información de interés para la educación de vuestros hij@s y sobre todas las actividades programadas por esta asociación.

viernes, 8 de marzo de 2019

FAMPA VALENCIA CON EL 8M



La federació d’AMPA de l’escola pública crida a les seues AMPA a donar suport a la vaga convocada pel moviment feminista i a unir-se a la reivindicació per la igualtat real.
Per tal de visibilitzar el treball de les dones i reivindicar la igualtat real, FAMPA-València anima a les seues AMPA, davant la pròxima celebració del Dia Internacional de la Dona, 8M, a secundar la vaga convocada pel moviment feminista i  participar  així en  tots els actes que es convoquen en tots els municipis i ciutats.
Amb els lemes “Per una educació coeducativa”, “Per una educació en igualtat” (s’adjunten cartells), la federació d’AMPA dona suport a una vaga global, de cures, de consum, educativa, laboral, demanant a les administracions públiques que doten de recursos per promoure l’equitat de gènere i avançar cap a una societat igualitària entre homes i dones. També demanem a tots els agents educatius que aborden més la igualtat de gènere a les aules per tal de fer una societat millor, l’educació ha de ser la base de la igualtat.
“FAMPA-València exigeix un canvi real on es tracte de manera igualitària a les dones, perquè  són elles les que continúen ocupant-se de les cures i les tasques de la llar, perquè els sostres de vidre no les deixen ascendir en la seua vida professional i perquè continúen essent assassinades,  per tant condemnem fèrmament la violència contra elles”, subratlla, Màrius Fullana, president de FAMPA-València.
Per això convoquem a la reivindicació, visibilització i conscienciació a les nostres escoles, assumint les accions proposades per l’Assamblea 8M de València com ara l’esmorzar violeta del dia 7 i convoquem a secundar la vaga i unir-se a les mobilitzacions feministes el mateix dia 8 per la vesprada.